Leirikoira, samminvartija, labradorinnoutaja Roope vahti Kahvan leiriä vielä kesällä 2005.

Roope ja Sulo

Labradorinnoutaja Roope tuli tutuksi monille Kahvassa kävijöille. Ystävällinen ja rauhallinen Roope osasi tarvittaessa olla jämäkkä. Vaikka vieraat joutuivat jättämään vaaralliset karahkat ja lyömäaseet (kuten onkivavat) leirin ulkopuolelle ja muutamat henkilöt olivat sivusilmätarkkailussa aina vieraisilla käydessään, Roope käyttäytyi enimmäkseen hillityn arvokkaasti.
Roopen kolmastoista elinvuosi ehti tulla täyteen ennen sairastumista syksyllä 2005.

Roopen jättämää aukkoa täyttämään saapui samana syksynä Sulo. Labradorinnoutaja sekin. Siinä missä Roope oli rauhallinen ja harkitseva, Sulo on nopea ja vähän vähemmän harkitseva. Sulolla on energiaa pienen kylän sähköistämiseen ja rivakan vahtikoiran ärhäkkä luonne. Ei siis mikään ihan tyypillinen noutaja.


Sulo (ikä 1v., korkeus 63cm, paino 38kg) tirkistelee ihmeissään  Jaloa (ikä 6kk, korkeus n. 20cm, paino 2,5kg), joka asustelee ensimmäistä päivää Porissa.

Sulo ja Jalo

Vuoden ikäinen Sulo sai syyskuussa 2006 kaverikseen puolen vuoden ikäisen Jalon. Jalo tarttui puoli vahingossa mukaan Keuruun Haapamäeltä. Petit Brabancon -rotuinen "Jallu" on reipas veijari, joka ei ehkä voittaisi koirien kauneuskilpailuja, mutta on tähän mennessä hurmannut persoonallisella ulkonäöllään melkein jokaisen. Jopa Aulin, joka ei paljoa koirista perusta :)

Voimakaksikko Sulo (vas.) ja Jalo. 
Oikealla minä ja pojat. Kokoeroja on :)

       

Kuvia >>

Kuukauden metku >>